Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektronická domácí vodárna DAB.E.SYBOX první svého druhu

Neomezovali jsme se vylepšováním něčeho, co tady již bylo! Místo toho jsme byli první, kdo dosáhl revoluční inovace v posilování tlaku vodovodního systému.

Elektronická domácí vodárna DAB.E.SYBOX
Elektronická domácí vodárna DAB.E.SYBOX

DAB.E.SYBOX

Díky vývoji patentovaného, vysoce výkonného, účinného, kompaktního a snadno použitelného výrobku jak pro instalatéra, tak pro koncového uživatele. Elektronická domácí vodárna DAB.E.SYBOX změnila způsob, jak lidé používají náš nejdůležitější zdroj, vodu.

DAB.E.SYBOX je chytrý a všestranně použitelný. Vytvoření skupin ze dvou až čtyř čerpadel nebylo nikdy snazší, díky stanici pro rychlé připojení DAB.E.SYTWIN a integrované bezdrátové kartě.

DAB.E.SYTANK

480litrový zásobník dodávaný společně s DAB.E.SYDOCK pro rychlou instalaci. Je vhodný pro pitnou vody a je vybaven napouštěcím ventilem z hlavního přívodu vody (v souladu s normou EN 1717), přepadovým systémem typu AG, sací hadicí se spodním ventilem a vypouštěcí hadicí. Tento zásobník je vhodný pro nadzemní instalaci a čtyři otvory v základně usnadňují přichycení k zemi. Je vybaven přímým vypouštěním pod zásobník. Také údržba systému je velmi snadná díky praktickému kontrolnímu víku. Jedná se o modulární systém se schopností instalovat přídavné zásobníky na třech stranách (z boku a dozadu).

MICRON – tlaková nádoba proti zpětnému rázu

Tlaková nádoba absorbuje náhlý přetlak způsobený vodním rázem v tlakových hydraulických systémech. Použitím tlakové nádoby MICRON se eliminuje hluk a vibrace způsobené těmito jevy, čímž se zvyšuje i životnost systému. Lze instalovat i před jednotlivé spotřebiče. Připojení G 1/2“.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama