Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů se od 1.března 2018 jmenuje Ostendorf – OSMA

Beze změny dále zůstává adresa, DIČ, zápis v obchodním rejstříku a emailové adresy, mění se pouze a jen jméno firmy. Prosíme vás, abyste toto nové jméno používali od března 2018 v naší obchodní korespondenci.

Vážené dámy, vážení pánové, ctění zákazníci, dodavatelé a obchodní partneři ! Rádi bychom Vás infomovali o tom, že v naší firmě dojde v březnu ke změně . Naše společnost, kterou znáte jako Gebr. Ostendorf - OSMA zpracování plastů s.r.o., se od 1. března 2018 jmenuje Ostendorf – OSMA s.r.o.

Ostatní všeobecné obchodní podmínky, stejně jako prodejní a dodavatelské podmínky se nemění. Beze změny dále zůstává Vám známá adresa, DIČ, zápis v obchodním rejstříku a emailové adresy, mění se pouze a jen jméno firmy. Prosíme Vás, abyste toto nové jméno používali od března 2018 v naší obchodní korespondenci.

Těšíme se na další dobrou a úspěšnou spolupráci!



Ostendorf - OSMA s.r.o.
logo Ostendorf - OSMA s.r.o.

Ostendorf - OSMA je největší český výrobce plastových potrubních systémů pro domovní a venkovní kanalizaci. Svou rozsáhlou produkci se společnost snaží co nejvíce přiblížit především specialistům v oblasti inženýrských sítí a domovních instalací.

 
 
Reklama