Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Značka Kvalita Garantována CTI ČR pro FV plast bude předána na Aquathermu

Cechu topenářů a instalatérů České republiky, autorizované společenstvo udělí společnosti FV-Plast, a.s. značku Kvalita Garantována CTI ČR, za produkty - Trubky PP-RCT HOT S3,2, SDR 7,4.


Značka Kvalita Garantována CTI ČR

Značku Kvalita Garantována CTI ČR uděluje CTI ČR pro Českou republiku při posouzení výrobků, služeb v oblasti vytápění, zdravotechniky, rozvod vody a sanitárních zařízení, energie, stavebnictví a vzdělávání.

Prezidiem CTI ČR zvolená komise udělí tuto značku výrobkům za bezpečnost výrobku, ekodesing, originalitu, technickou úroveň, uživatelský komfort, energetickou účinnost, záruční a pozáruční servis, komplexnost služeb.

Značka Kvalita Garantována CTI ČR pro FV plast

  • oceněný výrobek: Trubky PP-RCT HOT S3,2, SDR 7,4
    Trubky pro rozvody teplé vody a vytápění jsou vhodné i pro topné radiátory všech typů až do teploty 90 °C. Životnost 50 let a moderní materiály z nich dělají jasnou volbu při tvorbě rozvodů. Osvědčené trubky PPR mají díky modernímu materiálu PP-RCT zcela nové vlastnosti. Trubky vyrobené z takového materiálu vydrží vyšší napětí ve stěně za zvýšených teplot při stejné či nižší tloušťce trubky.

Slavnostní vyhlášení a předání ocenění se uskuteční dne 28. února 2018 v 14.30 hodin, v rámci udílení zlatých medailí veletrhu Aquatherm Praha 2018
místo: Hala 2, sál VH II., PVA Letňany Beranových 667, 199 00 Praha 9-Letňany
Ocenění z rukou prezidenta CTI ČR Bohuslava Hamroziho převezmou předseda představenstva společnosti FV-Plast, a.s. František Vondráček a Ing. David Behner, obchodní ředitel spol. FV-Plast, a.s.


FV Plast, a.s. - Hala 5, stánek 524

FV Plast, a.s. je zároveň vystavovatelem na veletrhu Aquatherm Praha 2018 a jste srdečně zváni do haly 5, kde ve stánku 524 shlédnete nejen oceněné Trubky PP-RCT HOT S3,2, SDR 7,4, ale samozřejmě i další sortiment.





Přípravy stánku FV Plast, a.s. na Aquathermu Praha 2018, foto FV plast
 
 
Reklama