Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vánoční dárek od Hydronic Systems

Protože na Ježíška už pár let nevěříme, připravili jsme vám všem vánoční dárek sami. Rozbalte si HS aplikaci pro návrh a kontrolu nastavení regulačních a vyvažovacích ventilů HYDRONIC SYSTEMS

HS návrhová aplikace je učena pro každého, kdo se při projekci, montáži, zprovoznění a následném provozu setkává s ventily HYDRONIC SYSTEMS. Umožňuje návrh jak ze zadaného průtoku tak z instalovaného výkonu a delta T stejně jako zpětnou kontrolu nastavení již instalovaných ventilů. Obsahuje všechny ruční i automatické vyvažovací ventily, regulátory tlakové diference i tlakově nezávislé 2cestné regulační ventily HYDRONIC SYSTEMS:

  • Ruční vyvažovací ventily D9505, D9525, D9535 a 447
  • Automatické vyvažovací ventily A E-Just, AB E-Just a SH
  • Regulátory tlakové diference PV Compact a 224
  • Tlakově nezávislé 2cestné regulační ventily Optima Compact

Součástí aplikace je i kompletní technická dokumentace včetně návodů k instalaci a obsluze. V terénu bez potřebných podkladů? S HS aplikací už nikdy!

Aplikace je ke stažení z „Obchod Play“, jako klíčové slovo pro hledání doporučujeme „hydronic systems“ nebo prostě „vyvažovací ventil“ nebo jednoduše využijte přímý odkaz.

Aplikace je kompletně v češtině je vyvinuta ČR a i do budoucna ji budeme rozšiřovat s ohledem na specifické technické i legislativní potřeby českého trhu.

Vše dobré v roce 2018!

Vánoční dárek od Hydronic Systems
Hydronix CZ s.r.o.
logo Hydronix CZ s.r.o.

Výroba - distribuce - technická podpora: Ruční vyvažovací ventily, Automatické vyvažovací ventily, Regulátory tlakové diference, Tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily, Sálavé vytápění a chlazení, Teplovzdušné jednotky, Fancoily, Dveřní a vratové clony.

 
 
Reklama