Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EventLab Sensor - přesné, rychlé a vysoce citlivé zařízení pro kontrolu kvality a znečištění pitné vody

Zabýváte se kontrolou a monitoringem kvality vody? Přijde vám odebírání vzorků a jejich následné rozbory v laboratořích zdlouhavé? Právě pro vás přinášíme na trh nový, rychlý a vysoce citlivý senzor Optiqua EventLab.

Instaluje se přímo do distribuční sítě a jeho princip spočívá ve spektrální analýze vzorků vody, které se kontinuálně, v krátkých časových intervalech, z vody automaticky odebírají, anylyzují a výsledky analýzy se okamžitě odesílají na výkonné servery výrobce. Tam se porovnávají s obrovským množstvím různých látek, chemikálií a složek uložených v obsáhlé databázi. Jakmile se zjistí přítomnost nebezpečné látky, jako provozovatel sítě jste okamžitě informován a můžete rychle provést příslušná opatření.

Díky své konstrukci, která s výjimkou elektromagnetického ventilu neobsahuje žádné mechanické díly, je EventLab mimořádně odolné zařízení a nevyžaduje téměř žádnou obsluhu, údržbu ani kalibraci.

Pro vás, coby provozovatele distribuční vodárenské sítě, v době “smart meteringu” se stává použití takto výkonného a rychlého pomocníka pro kontrolu kvality vody naprostou nutností.

Máte-li zájem o bližší informace, kontaktujte přímé obchodní zastoupení společnosti KAMSTRUP A/S
telefonicky na čísle: 296 804 954 nebo e-mailem na: info@kamstrup.cz.

EventLab mimořádně odolné zařízení a nevyžaduje téměř žádnou obsluhu, údržbu ani kalibraci
EventLab je mimořádně odolné zařízení a nevyžaduje téměř žádnou obsluhu, údržbu ani kalibraci

Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 
Reklama