Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Záruka 7 let na celonerezové zásobníky ENBRA MAX

Nerezové zásobníky ENBRA MAX v objemu 800 a 1 000 litrů a s nerezovým výměníkem. Záruka 7 let! Ideální pro bytové domy velkou spotřebu. Zásobník ENBRA MAX 2 pak umožňuje připojení dvou zdrojů tepla.

„Zásobníky řady MAX jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli AISI316L, nerezový je rovněž i výměník. Díky tomu mohou nabídnout velmi dlouhou životnost, kterou navíc prodlužuje vestavěná titanová anoda. Výhodou je též speciálně tvarovaný výměník pro lepší přenos tepla,“ popisuje hlavní výhody zásobníků MAX Ivo Winkler, vedoucí technického oddělení společnosti ENBRA, jež se zabývá prodejem, instalací a servisem otopné techniky. „Investoři ocení rovněž nadstandardní 7letou záruku, která vzhledem k výši investice zajistí hospodárné využití financí“, dodává.

Zásobníky řady MAX jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli AISI316L enbra

ENBRA, a.s.
logo ENBRA, a.s.

ENBRA, a. s. je lídrem v prodeji vodoměrů a v první trojce dodavatelů měřičů tepla. Nabízí sortiment tepelné techniky, vzduchotechniky, chlazení a fotovoltaiky. Je dodavatelem produktů i poskytovatelem služeb - patří k vedoucí trojici rozúčtovatelů nákladů ...

 
 
Reklama