Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost AZP oslavila 25. narozeniny a představila svou novou tvář

Výrobce nerezové sanitární techniky AZP po 25 letech na českém trhu vstupuje do nové éry. Společnost prošla modernizací, optimalizovala výrobní procesy, zavedla nový informační systém.

Společnost AZP provedla rebranding značky a připravuje nové webové stránky
Společnost AZP provedla rebranding značky a připravuje nové webové stránky

Navíc zrekonstruovala své sídlo, provedla rebranding značky a připravuje nové webové stránky. Významný milník v historii symbolicky vyjádřila ve čtvrtek 21. září 2017 dvojnásobnou oslavou svých 25. narozenin a padesátin majitele Jaroslava Salavy v hotelu Courtyard by Marriott Brno. Účastníci akce si zároveň mohli prohlédnout nově zrekonstruované prostory firmy a seznámit se s novou tváří AZP.

Ryze českou společnost AZP založili v roce 1992 bratři Antonín a Zdeněk Pytlíčkovi. Právě jejich iniciály se dodnes zachovaly v jejím názvu. Před dvěma roky firmu převzal podnikatel Jaroslav Salava a zahájil významnou modernizaci, jejímž cílem je posílit postavení značky na českém trhu i v zahraničí.

Jsme předním českým výrobcem nerezové sanitární techniky, máme za sebou čtvrt století velmi úspěšné práce a nyní se nám podařilo vytvořit předpoklady pro další expanzi. Proto jsme si také stanovili ambiciózní cíle – do roku 2021 plánujeme zvýšit obrat z 51 milionů korun na 100 milionů korun. Po modernizaci zde vidím velký potenciál,“ říká jednatel společnosti AZP Jaroslav Salava. AZP je tradiční brněnská výrobní firma, která v současnosti člení svou produkci do 5 sekcí. Mezi ty nejdůležitější patří aqua program, který zahrnuje automatické pisoáry a bezdotykové baterie, a nerezový program, pod který spadají nerezové pisoáry, žlaby či umyvadla, ale také dezinfekční zóny a turnikety. Společnost dále vyrábí mincovní automaty a vybavení pro kempy, antivandalové sociální zařízení a další nerezové sanitární produkty na zakázku. Firma AZP disponuje vlastním inovačním centrem a vyznačuje se mimo jiné tím, že dodnes staví převážně na poctivé ruční práci. Díky tomu je velice flexibilní a dokáže na míru přesně podle požadavků zákazníka vyrobit prakticky jakýkoliv nerezový produkt.

Společnost AZP je již delší dobu úspěšná i na zahraničních trzích. Její špičkové výrobky si objednávají zákazníci z Německa, Anglie, Nizozemska, Švédska, Ruska, Lotyšska, Chorvatska, Polska, Maďarska a Rumunska. Součástí strategie firmy do budoucna je posílit spolupráci se stávajícími zahraničními odběrateli a expandovat.







AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama