Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKCE - kompaktní oční sprcha se sběrnou vaničkou

Oční sprchy by měly být v každé chemické laboratoři i provozu, všude tam, kde může dojít k zasažení osob chemickými látkami nebo prachem.

Stacionární oční sprchy se uplatní na všech pracovištích, kde je potřeba stálá ochrana před poškozením očí následkem nehody. Jejich výhodou je, že pracují bez dalšího přidržování, postižený může použít obě ruce pro otevření a vymytí očí.

Sprchy mohou být umístěny na stůl nebo jsou montovány na stěnu. Pouze sprchy se dvěma hlavicemi mohou zajistit výplach obou očí současně - nemusíte přemýšlet, které oko zachráníte.

Nejprodávanějším typem kompaktní oční sprchy je varianta se 2 sprchovými hlavicemi a s vaničkou. Tuto sprchu firma BangCo dodává buď v provedení s nerezovou vaničkou krytou chemicky odolným práškovým lakováním, nebo celonerezovou. Sprchy mají široce tryskající sprchové hlavice s tryskovými deskami odolnými proti zanášení. Před poraněním chrání postiženého gumové chráničky, krytky proti prachu zabraňují znečištění. Sprchy mají nerezový kulový ventil, který se sám neuzavírá, spouští se pákou s velkým nápisem PUSH a s fotoluminiscenční vrstvou s dlouhým dosvitem.

Sprchu BRU300085 v provedení s nerezovou vaničkou můžete nyní zakoupit v našem e-shopu za mimořádnou akční cenu 6 970 Kč + DPH, celonerezovou variantu BRU300095 za 8 970 Kč + DPH.

Kompaktní oční sprcha se sběrnou vaničkou
Kompaktní oční sprcha se sběrnou vaničkou
 
 
Reklama