Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REMS Multi-Push SL Set – elektronický proplachovací systém se startovací sadou TW-H zdarma

Pouze jeden přístroj s více než 10 programy na proplachování a provádění tlakových zkoušek pomocí stlačeného vzduchu nebo vody pro rozvody pitné vody a topenářských instalací aj.

REMS Multi-Push SLW SET + ZDARMA startovací sada TW-H
REMS Multi-Push SLW SET + ZDARMA startovací sada TW-H

REMS Multi-Push SLW SET je elektronická proplachovací jednotka a jednotka pro provádění tlakových zkoušek s bezolejovým kompresorem. Slouží k proplachování vodou nebo směsí vody a vzduchu, dezinfikování, čištění, konzerovávní potrubních rozvodů, na provádění tlakových zkoušek a kontrol těsnosti potrubních rozvodů a nádob pomocí stlačeného vzduchu, jako pneumatické čerpadlo k řízenému plnění nádob všeho druhu stlačeným vzduchem, p ≤ 0,8 MPa / 8 bar / 116 psi a k provozu pneumatického nářadí ≤ 230 Nl / min.

  • Vstupní a řídící jednotka.
  • Pístový kompresor s klikovým pohonem, kondenzátorový motor 230 V, 50 Hz, 1500 W, ochranný vypínač (PRCD). Pojízdný ocelový trubkový rám. Uzávěry pro vstupy a výstupy vody k REMS Multi-Push.
  • 2 kusy sací/tlakové hadice Ø 1", s tkaninovou vložkou, 1,5 m dlouhé, s hadicovými šroubeními 1", s uzávěry. 1 kus hadice na stlačený vzduch Ø 8 mm, 1,5 m dlouhé, s rychlospojkou DN 5 a hadicovým šroubením ½", k tlakové zkoušce pomocí stlačeného vzduchu.
  • Spojovací hadice kompresor / přípojky vody, 0,6 m dlouhá, s rychlospojkou DN 7,2 a hadicovým šroubením 1", oboustrannou vsuvkou 1", k vyfukování zbytků vody z REMS Multi-Push a sacích/tlakových hadic po skončení práce.
  • Bez dezinfekční jednotky, bez čistící a konzervační jednotky.

 
 
Reklama