Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na stánku společnosti Nicoll spočítáme optimální velikost nádrže pro váš dům a zahradu

Přijďte na veletrh ForArch na stánek č. 10 v hale 1E a konzultujte s našimi odborníky vybrané technické řešení. Pomůžeme vám vybrat správný typ nádrže. Současně nabízíme na nádrže veletržní slevu 10 %.

Společnost Nicoll česká republika vás zve na svůj stánek č. 1E10 na veletrhu FOR ARCH 2017, kde si budete mít možnost prohlédnout nejprodávanější nádrž na dešťovou vodu Columbus 3700 l s příslušenstvím.

Na stánku Vám technici rádi spočítají velikost nádrže optimální pro Váš dům a zahradu, můžete s nimi konzultovat vybrané technické řešení a pomohou vybrat správný typ nádrže. Pokud budete žádat o dotaci a chcete zpracovat na nádrž odborný posudek, rádi si na stánku vezmeme zadání a posudek Vám zpracujeme. Současně na veletrhu můžete nádrž zakoupit s veletržní slevou 10%, nebo po registraci získat voucher na slevu 5%, která bude platit až do 31. 5. 2018.

Všechny objednávky uzavřené na veletrhu budou také zařazeny do slosování o nádrž zdarma. Vylosovaný tak bude mít vybranou nádrž zcela zdarma

Rádi vám spočítáme velikost nádrže optimální pro Váš dům a zahradu
Rádi vám spočítáme velikost nádrže optimální pro Váš dům a zahradu

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama