Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte nás na veletrhu FOR ARCH 2017 a nakupte nádrž se slevou

Zveme Vás na veletrh FOR ARCH 2017, který se bude konat od 19. do 23. 9. Náš stánek č. 1E10 najdete v hale 1. Tématem stánku je hospodaření s dešťovou vodou a její využívání na zahradě i v domácnosti.

V rámci veletrhu vám nabídneme nádrže se zajímavou veletržní slevou, možnost vyhrát nádrž zdarma, infostánek s výpočtem ideální velikosti nádrže a poradenstvím k montáži, pro zaregistrované voucher na slevu i po skončení veletrhu a také zajímavý seminář.

V rámci veletrhu se bude konat i seminář, který proběhne ve čtvrtek 21. 9. 2017 v 16:00 v sále č. 2. Seminář se bude věnovat problematice využívání dešťové vody v domácnosti a na zahradě, konkrétně výběru nádrže a příslušenství, montáži a také legislativním požadavkům, které je potřeba splnit ve vztahu k provozovatelům vodovodní sítě. Seminář je určen pro majitele rodinných domů či pozemků, kteří plánují začít využívat dešťovou vodu, ale věříme, že cenné informace na něm získají i projektanti či stavební společnosti.

Přijměte pozvánku na náš stánek č. 1E10, zaregistrujte se online a získejte zdarma vstupenku na veletrh.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama