Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koleno nebo nástěnka? S konceptem UNI od FV–Plast máte obojí

FV – Plast odlehčí brašně každého instalatéra. Už nemusíte mít s sebou dvě tvarovky. Koleno s kovovým závitem vnitřním a nástěnné koleno s kovovým závitem vnitřním vám nahradí koleno UNI s kovovým závitem vnitřním.

koleno UNI s kovovým závitem vnitřním nástěnka FV plast ppr
Koleno nebo nástěnka?

FV – Plast, a.s. přichází se zjednodušením, které odlehčí brašně každého instalatéra. Už nemusíte mít s sebou dvě tvarovky. Koleno s kovovým závitem vnitřním a nástěnné koleno s kovovým závitem vnitřním vám nahradí koleno UNI s kovovým závitem vnitřním, které buď použijete jako přechodku pro závitový spoj, nebo jednoduše zaklapnete do podložky MONO a získáte nástěnku.

Podložka MONO, stejně jako dvojitá podložka DUO s nastavitelnou roztečí 100 a 150 mm jsou vyrobeny z houževnatého, skelným vláknem plněného plastu a navrženy tak, aby maximálně ulehčily montáž armatur. PPR koleno UNI s kovovým závitem vnitřním a podložky MONO a DUO žádejte u svých prodejců.

PPR koleno UNI s kovovým závitem, usnadní vám práci i odlehčí brašnu
PPR koleno UNI s kovovým závitem, usnadní vám práci i odlehčí brašnu

FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama