Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Co potřebujete k získání dotace na nádrž na dešťovou vodu a jak ji správně vybrat - poradíme vám

Odborný posudek je podmínka získání dotace na nádrž na dešťovou vodu. Jako dodavatel systému vám ho rádi zpracujeme. Při nákupu nádrže cenu posudku odečteme od ceny nádrže a budete ho tak mít zdarma.

Posudek je potřeba doložit k žádosti o dotaci, které budou přijímány od 29. 5. od 10:00 online. Nenechávejte jeho přípravu tedy na poslední chvíli. Pro přípravu návrhu od Vás potřebujeme znát následující informace:

  • Na co se bude dešťová voda využívat, zda pouze na zálivku zahrady a jaká je plocha zahrady, nebo zda vodu budete využívat i pro splachování toalet a jiné činnosti v domácnosti (praní prádla apod.). V takovém případě je potřeba uvést kolik osob v domácnosti žije.
  • Jaká je půdorysná plocha střechy domu
  • Zda se jedná o objekt pro trvalé bydlení či rekreační objekt.
  • Je potřeba znát lokalitu stavby
  • Kam je možné realizovat bezpečnostní přeliv – do kanalizace, do vsaku
  • Jsou v místě složité podmínky instalace (hloubka spodní vody pod terénem, skalnaté podloží, jílové podloží)?

To hlavní na pořízení nádrže na dešťovou vodu je však její správný výběr. Veškeré potřebné informace i vzorové sestavy nádrže a příslušenství najdete na www.destovavoda.cz.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama