Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový kalkulátor na výpočet velikosti nádrže na dešťovou vodu a návrh ideální sestavy nádrže a příslušenství

Připravili jsme pro Vás kalkulátor, který po zadání několika základních údajů pomůže spočítat vhodnou velikost podzemní nádrže na dešťovou vodu, kterou dále můžete využívat na zahradě i v domácnosti.

Po zadání průměrného úhrnu srážek, který zjistíte z přehledné mapy, plochy odvodňované střechy, počtu osob v domácnosti a plochy zahrady Vám kalkulátor vypočítá ideální velikost nádrže a také navrhne sestavu nádrže a příslušenství. Všechny položky Vám přehledně vypíše i s odkazy a také předběžnou cenou. Výsledek si můžete nechat odeslat na svůj email, kam Vám přijde celý výpis a také pdf verze.

Výpočet může také posloužit jako podklad pro návrh, pokud máte zájem získat dotaci ze státního programu „Dešťovka“, který bude během dubna vyhlášen. Dotace bude možné čerpat na nádrže na dešťovou vodu pro využívání v domácnosti a na zahradě a příjem žádostí by měl být zahájen v květnu 2017.

Rádi Vám také s návrhem pomůžeme či poradíme v případě komplikovaných podmínek či Vašich dalších konkrétních požadavků. Náš produktový manažer je připraven zodpovědět veškeré Vaše dotazy.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama