Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dubnové odměny GrundfosPremium

Byla zahájena nová akce na odběr čerpadel značky Grundfos, platná na dva měsíce – duben a květen 2017. A co na vás tentokrát čeká?

Dubnové odměny Grundfos Premium
Dubnové odměny Grundfos Premium

Možnost připojit se k největší společné akci Grundfos motorkářů v České a Slovenské republice! Jako odměnu za nákup čerpadel značky Grundfos v hodnotě 15.000 CZK bez DPH získáte jedno ze 150 míst na srazu motorek, pořádaném společností Grundfos v Nové Živohošti.

Budete mít zajištěno ubytování ve 4lůžkových bungalovech, základní občerstvení (nealko, pivo, grilování), doprovodné aktivity (volejbal, nohejbal apod.), živou kapelu i společný táborák – to vše hrazeno společností Grundfos!

Termín akce: 22. - 23.6.2017
Lokalita: Resort Beach Nová Živohošť

Jak získat místo na výše uvedené akci?
Zakoupením libovolného počtu a typů čerpadel Grundfos u našich smluvních partnerů v celkové hodnotě 15.000 Kč bez DPH na jedné faktuře v době trvání akce a zaregistrováním nákupu na www.grundfospremium.cz

Akce platí od 5.4.2017 do 31.5.2017 nebo do vyčerpání volných míst.

Akci lze využít opakovaně, maximálně však dvakrát.
Kapacita akce je omezená, proto neváhejte a registrujte se co nejdříve!


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama