Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Uvažujete o koupi elektronického bidetového prkénka?

Bidet je dnes, po právu, běžným vybavením koupelen. Dříve se jednalo o samostatnou mísu, na kterou se bylo nutné přesunout. Elektronické bidety umožňují propojení záchodové mísy s okamžitou hygienou.

To je skvělá zpráva hlavně pro lidi se zdravotními problémy, pro které je i běžná hygiena náročnou záležitostí. Kromě očekávaných funkcí jako anální a vaginální mytí v různé intenzitě proudu vody a teploty, umožňuje bidet masážní nebo pulzní program, sušení, dětský program i paměťové nastavení. Funkce volíte díky postrannímu panelu nebo dálkovému ovládání. Podsvětlený panel pak usnadňuje orientaci na WC v nočních hodinách. Pro instalaci bidetu nejsou potřeba žádné stavební úpravy. Potřebný montážní materiál je součástí balení. Nejste si jisti výběrem správné velikosti? Využijte k oměření papírovou šablonu.


WATERGATE s.r.o.
logo WATERGATE s.r.o.

WATERGATE s.r.o. (provozovatel e-shopu) jsme na trhu od roku 2009 a specializujeme se na sprchovací toalety INTEGRA a přídavné elektronické bidety. Zajišťujeme technické poradenství, odbornou montáž, záruční a pozáruční servis.

 
 
Reklama