Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Samoregulační topné kabely

Máte problémy se zamrzající vodou? Máme pro vás řešení v podobě samoregulačních topných kabelů.

Pomocí vhodně navržených samoregulačních topných kabelů instalovaných na potrubí, vyřešíme vaše problémy se zamrzáním potrubí, vodoměrů, nádob apod. Výkon samoregulačních topných kabelů se navrhuje podle světlosti potrubí, použité tepelné izolace a požadované teploty na vyhřívaném potrubí. Výhoda použití samoregulačních topných kabelů spočívá v tom, že není nutné použít termostat snímající teplotu pod tepelnou izolací. V případě rozsáhlých topných systémů s více topnými okruhy stačí pouze jeden termostat, který vše centrálně zapne nebo vypne.

Topný kabel se nepřehřeje, ani nehrozí riziko poškození plastových trubek vlivem vysokých teplot samoregulačního topného kabelu. Topné systémy s použitím samoregulačních topných kabelů mají dlouhou životnost a jsou nenáročné na údžbu. Nejčastěji používané samoregulační topné kabely máme skladem.

V případě žádosti o cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama