Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nateklý beton do kanalizace? Jo, to je problém. Ale my máme řešení!

Vlastníme řízené robotické frézy, které dokáží zatvrdlý beton v potrubí odfrézovat. Operujeme v kanalizacích od průměru DN100 až do DN600.

Výhodou řízené robotické frézy, oproti neřízeným vodním frézám je, že vidíte, co frézujete. Frézy nejsou jen na frézování nateklého betonu, ale hodí se také na frézování kořenů prorostlých do kanalizace, odfrézování vzpříčených nebo vražených předmětů do potrubí (např. roxory, prkna apod.), odfrézování zaslepených odboček po bezvýkopové sanaci kanalizace.

Vlastníme dva druhy robotických fréz. Jednu na malé profily od DN100 do DN225 a druhou na větší profily od DN200 do DN600.

Nejvýhodnější použití těchto fréz je v místech, kde je ekonomicky velmi nákladné provádět opravu výkopem. Například potrubí vede pod silnicí, nebo tramvajovou tratí, kanalizace je pod základovou deskou budovy, jsou nově položené drahé dlažby, apod.

Budete-li mít o frézování kanalizace zájem, napište nám hercikakriz@hercikakriz.cz nebo zavolejte na náš dispečink 604 208 684.


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama