Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Domovní čistírny odpadních vod s dotacemi ... ano, ale stále platí, dvakrát měř a jednou řež

Mnoho lokalit nelze řešit jinak, než individuálním čištěním. Momentálně je vyhlášena Výzva č. 11 na dotace domovních čistíren odpadních vod.

Mnoho lokalit nelze řešit jinak, než individuálním čištěním. Momentálně je vyhlášena Výzva č. 11 na dotace domovních čistíren odpadních vod. Více informací najdete ve článku "Novinka MŽP: 100 milionů putuje do obcí na výstavbu domovních čistíren odpadních vod".

Ještě ale než začnete objednávat a utrácet peníze, doporučujeme vše řádně promyslet. Pro úspěšné vyřízení žádosti o dotaci na domovní čističky odpadních vod, nabízíme rychlé prověření, zda máte šanci uspět či nikoliv. Z podmínek přiznání dotace vyplývá jasná vazba na "Plán rozvoje vodovodů a kanalizací", místní podmínky pro užití domovních čistíren odpadních vod a další záležitosti, které umíme analyzovat a poté doporučit zahájení prací na dotacích nebo naopak vám toto řešení nedoporučit.

Rychlou, předběžnou analýzu vám zajistí, naše spřátelená firma ProVenkov, spol. s r.o., do 5 pracovních dnů a současně vás upozorníme na důležité podmínky tzv. udržitelnosti. Pokud bude vše v pořádku a budete souhlasit s danými podmínkami, je možné začít pracovat na žádosti o dotaci na domovní čistírny odpadních vod.

Naše spolupracující společnost ProVenkov vám zajistí vše potřebné. Neváhejte ji kontaktovat pomocí formuláře nebo viz kontakty.


 
 
Reklama