Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nicoll je partnerem festivalu EKOFILM – přijďte zjistit jak bojovat se suchem

Společnost Nicoll Česká republika je partnerem festivalu EKOFILM, jehož stěžejním tématem je pro letošní ročník voda a sucho. Na festivalu budou k vidění i plastové podzemní nádrže na dešťovou vodu.

Tento festival filmů s ekologickou tématikou, jehož pořadatelem je Ministerstvo životního prostředí České republiky, se koná v termínu 13. – 15. 10. 2016 v Brně. Přinese nejenom mnoho zajímavých filmů, ale také bude plný informací, jak se suchem bojovat. Kromě samotných filmů je pro Vás na náměstí Svobody připraven areál EKOEXPO, kde budou k vidění kromě jiného naše podzemní nádrže na dešťovou vodu s příslušenstvím a naši technici Vám přímo zde rádi problematiku představí, poradí nebo přímo navrhnou řešení, pokud se chystáte využívat dešťovou vodu na zálivku zahrady nebo v domácnosti.

Kromě toho přímo na náměstí Svobody v sále EKODÓM proběhne ve čtvrtek 13. 10. v 16:15 prezentace věnovaná problematice využívání dešťové vody.

Více informací o festivalu a podrobný program.

O využívání dešťové vody a podzemních nádržích mluví také Ondřej Samek:


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama