Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový za cenu repasovaného!

Vodoměr Vám přerozděluje peníze, a to ročně v hodnotě od cca 5000 Kč až do 12 000 Kč! Jakákoliv nepřesnost vodoměru se tak může hodně prodražit! Nechte si Vaše peníze rozdělovat spolehlivě!

Repasované bytové vodoměry na trhu nabízí už jen pár "opraven". Běžný spotřebitel se domnívá, že když si pořídí repasovaný bytový vodoměr ušetří, ale bohužel opak je pravdou.
Co se takový zákazník zcela jistě od zkušebny nedozví je to, že když "ušetří", tak tím se myslí cca pouze cca 20 Kč ročně za pořízení repasovaného vodoměru místo nového. A přitom mu neúměrně vzroste riziko. Celých cca 20 Kč je přesně cenový rozdíl mezi novým a repasovaným vodoměrem rozpočítaný na 5 let. Stojí vám ušetřených 20 Kč ročně za takový risk, že budete platit naprosto zbytečně za sousedy klidně i 2536 Kč ročně?

Abychom toto tvrzení potvrdili, garantujeme všem co chtějí měnit své vodoměry za repasované, že jim za cenu o 20 Kč vyšší na rok (vodoměr je na 5 let, tedy plus 100 Kč k ceně repasovaného vodoměru, který máte v nabídce) dodáme nový suchoběžný vodoměr!

Chcete levné, ale velmi kvalitní vodoměry? Nyní máte možnost získat vodoměry již od 249,- Kč bez DPH! Rádi Vám zdarma zpracujeme nezávaznou nabídku! Zavolejte nám na bezplatnou linku 800 778 778


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama