Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ucpaný záchod? No problem. Umíme si s ním poradit.

A to již 23 let. Ucpaný záchod je nepříjemná věc, ale když víte na koho se obrátit, není to žádná tragédie. Samozřejmě můžete zkusit vyčistit ucpaný záchod svépomocí, ale proč se špinit.

Nechte špinavou práci na nás a váš ucpaný záchod bude za chvíli odtékat jako nový.

Přijedeme k vám s plně vybaveným vozidlem, které umí vyčistit ucpanou kanalizaci tlakovou vodou, nebo mechanicky pomocí čistící spirály. Vodu si vozíme vlastní a tak vás nebudeme otravovat s napouštěcí hadicí.

Často se nás ptáte na cenu, na kolik vás takové čištění přijde. Netvrdíme, že jsme nejlevnější na světě, ale v poměru cena/výkon si troufáme tvrdit, že jsme na špičce v republice. A cena za čištění do 10m kanalizace v Praze, včetně dopravy a práce 2 techniků? Dle aktuálního ceníku, který je veřejně dostupný na našich webových stránkách 2090,- Kč bez DPH.

Přejeme vám, ať žádné problémy s kanalizací nemáte, ale pokud přece jen nějaký problém nastane, budeme rádi, když se obrátíte zrovna na nás. Budeme dělat vše, abychom vaší důvěru nezklamali a příště se mohli obrátit znovu na nás!


HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.
logo HERČÍK a KŘÍŽ, spol. s r.o.

Profesionální služby pro správu a údržbu kanalizací a domovních odpadů. Každý rok vyřešíme přes 6 000 problémů s kanalizacemi, staráme se o více jak 18 000 zákazníků a zkušenosti sbíráme od roku 1993.

 
 
Reklama