Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stacionární bezpečnostní sprchy – kompaktní oční a obličejové sprchy

Nejprodávanější typ kompaktní oční a obličejové sprchy s vaničkou nyní můžete v našem e-shopu zakoupit s mimořádnou slevou 30 %.

Ve všech provozech, kde hrozí riziko zasažení osob chemickými látkami nebo prachem, je nutné umístit bezpečnostní oční sprchu. Stacionární sprcha může být umístěna na pracovní desce nebo na stěně, je vhodné použít sprchu se 2 hlavicemi – jen tak je zajištěn výplach obou očí současně. Výhodou stacionárních sprch je, že mohou pracovat bez dalšího přidržování. Postižený tak má obě ruce volné a může je použít pro otevření oka, které je často v křečovitém stahu.

Kompaktní sprcha s vaničkou a se 2 hlavicemi je nejprodávanějším typem stacionární oční sprchy. Tato sprcha má široce tryskající sprchové hlavice odolné proti zanášení, gumové chráničky zabraňují dalšímu poranění oka postiženého, krytky proti prachu s odklapávacím mechanismem chrání sprchu před znečištěním. Sprchy mají nerezový kulový ventil, který se sám neuzavírá, sprcha se spouští pákou s velkým nápisem PUSH a s fotoluminiscenční vrstvou s dlouhým dosvitem. Tuto sprchu firma BangCo dodává ve dvou provedeních, s nerezovou vaničkou krytou chemicky odolným polyesterovým práškovým lakováním, nebo celonerezovou.


Nyní můžete sprchu BRU300085 zakoupit v našem e-shopu za mimořádnou akční cenu 6 970 Kč + DPH, celonerezovou variantu BRU300095 za 8 970 Kč + DPH. Akce trvá do 31. 10. 2016 nebo do vyprodání zásob.

 
 
Reklama