Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzemní nádrže na dešťovou vodu si prohlédnete na veletrhu FOR ARCH 2016

Nové video představí podzemní nádrže na dešťovou vodu a sestavy pro využívání dešťové vody na zahradě a v domácnosti. Nádrže také uvidíte na stánku společnosti Nicoll na veletrhu FOR ARCH 2016.

Připravili jsme pro Vás nové video, které Vás podrobně provede problematikou využívání dešťové vody, přestaví jednotlivé typy nádrží a popíše prvky sestavy pro využívání dešťové vody a provede Vás kalkulátorem výpočtu velikosti nádrže.

Dešťová voda je také hlavním tématem stánku č. 1E11 na veletrhu FOR ARCH 2016, kde budete moci nádrž i příslušenství vidět osobně, nechat si vypočítat velikost nádrže vhodné přímo pro Váš dům či pozemek, nakoupit nádrž se slevou nebo ji vyhrát zcela zdarma. V pátek 23.9. od 15:30 proběhne v sále č. 2 seminář věnovaný problematice využívání dešťové vody.

Zaregistrujte se na www.destovavoda.cz a získejte vstupenku na FOR ARCH zdarma.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama