Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozúčtování vodoměrů ZDARMA už jen do 30.9.2016!!!

Přijímáme poslední objednávky! Rozúčtování je další náklad na 5 let, který musíte hradit! Díky rozúčtování zdarma si proto můžete pořídit přesný neovlivnitelný vodoměr.

Jako jediní na trhu Vám dáváme rozúčtování vodoměrů po dobu platnosti ověření zdarma. Přijímáme poslední objednávky s touto výhodou.

Proč to děláme?
I my víme, že jako SVJ má dům spoustu nákladů na údržbu a rekonstrukci. Přemýšleli jsme, jak alespoň trochu ulehčit Vašim peněženkám, a proto jsme Vám dávali k novým objednávkám na vodoměry rozúčtování zdarma po dobu 5 let platnosti ověření.

Všechno ale jednou končí, proto připomínáme, že už jen do 30.9.2016 přijímáme objednávky na vodoměry s rozúčtováním zdarma!

Využijte této jedinečné akce, dokud je čas..

Jak získat spravedlivé rozúčtování vody? Přesný neovlivnitelný vodoměr to umí! Řešení je jednoduché a už několik let funguje. Jedná se o osazení přesného neovlivnitelného vodoměru, kterým docílíte snížení problematického rozdílu. Každý den se setkáváme se stejnými dotazy, proč máme na rozúčtování rozdíl a jak se ho zbavit. Zároveň i každý den máme výsledky z bytových domů, že velké rozdíly, které byly dříve, už nejsou a že je to poprvé, kdy místo rozdílů 25% mají rozdíl např. 6,5%.

Jak rozúčtování vodoměrů zpracujeme?
  • V případě dálkových odečtů online (přes internet) všechny stavy vodoměrů máme a rozúčtujeme je.
  • V případě, že si odečty provádíte sami vstupem do bytu nebo když je odečítáte pochůzkovým systémem z chodby, potřebujeme stavy, které rozúčtujeme zdarma.

Na závěr se ještě pojďme zamyslet.. Myslíte, že rozúčtování na základě starých suchoběžných vodoměrů, které snadno ovlivníte magnetem, bude správné? Že rozúčtování vodoměrů na základě špatných čísel bude levnější nebo snad spravedlivější?


Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla
logo Maddeo CZ s.r.o. - přesné vodoměry a měřiče tepla

Společnost Maddeo CZ s.r.o - přesné vodoměry a měřiče tepla a služby pro bytové domy, v roce 2017 rozšiřuje sortiment o další významné evropské značky, které vynikají svými významnými parametry a překonávají zažité standardy.

 
 
Reklama