Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kaldewei Scona s kompletně smaltovaným krytem odtoku v rovině dna

V podobě extra ploché sprchové vaničky Scona nabízí Kaldewei flexibilní řešení sprchy, které umožňuje provedení sprchovacího místa v úrovni podlahy vhodné pro každou koupelnu

Kaldewei Scona přesvědčuje moderním designem a vynikající kvalitou materiálu.


Zejména v porovnání se sprchovými žlaby a dlažbami se Kaldewei Scona vyznačuje mimořádně plochou montáží:

  • S odtokovou soupravou KA 90 lze realizovat stavební výšky pouhých 61 milimetrů. To představuje velké plus zejména při modernizaci stávajících koupelen.
  • Dokonale vyladěný montážní a kanalizační systém včetně integrovaného spádu extra ploché sprchové vaničky zaručují rychlou a bezpečnou instalaci vaničky Scona jen v několika málo krocích.

Na letošních veletrzích SHK Essen a IFH Norimberk představil Kaldewei sprchovou vaničku Scona s kompletně smaltovaným krytem odtoku integrovaným v rovině dna vaničky. Tímto zdokonalením přední výrobce důsledně zhodnocuje svou nabídku extra plochých sprchových vaniček v segmentu Ambiente. Více informací na www.kaldewei.cz

Kaldewei - smaltovaný kryt odtoku
Kaldewei - smaltovaný kryt odtoku

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama