Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dávkování chemií

Ať už se jedná o bazén, studnu nebo vodu pro technické a potravinářské účely, vždy je potřeba dbát na její hygienickou nezávadnost. To pomohou zajistit automatické dávkovače chemií EuroClean.

Zařízení  EuroClean AquaDos jsou určené pro kontinuální dávkování dezinfekcí do vody. AquaDos zajišťuje kontinuální dávkování Sava originál, obsahujícího chlornan sodný. Dávkování Sava originál slouží k mikrobiologické ochraně pitné vody. AquaDos dávkuje dezinfekci v závislosti na impulsu, který vysílá vodoměr, jenž je nainstalovaný na hlavním přívodu pitné vody.

Použití

Dávkovače chemií AquaDos jsou určené pro hygienické zajištění vody ze studní a vrtů, pro chalupy, rodinné domy, dílny, restaurace a kavárny.

Pro velké provozy, nemocnice, pivovary, bytové domy apod. nabízíme větší dávkovací zařízení - stále populárnější generátory chlordioxidu.


EuroClean, s.r.o.
logo EuroClean, s.r.o.

Úprava vody a problémy spojené s úpravou a filtrací vody. EuroClean se specializuje na projekce, výrobu a dodávky technologických celků řešících nestandardní problémy investorů s vodou a vodním hospodářstvím.

 
 
Reklama