Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schell již tradičně podpoří soutěže žáků SOŠ a SOU oboru instalatér

České zastoupení německého výrobce armatur Schell podporuje rozvoj instalatérského řemesla. Také v tomto roce finančně i výrobky podpoří soutěže žáků SOŠ a SOU oboru instalatér, které každoročně pořádá Cech instalatérů ČR.

Šest regionálních kol je součástí výstav a veletrhů rozložených po celé republice tak, aby si školy mohly vybrat místo i termín, které jim nejvíce vyhovují. Při soutěžení mají učni v rukou výrobky renomovaných firem a učí se tak pracovat s kvalitními materiály.

Od února do října spolu budoucí instalatéři změří síly v soutěžích na těchto akcích:
  • Stavitel v Lysé nad Labem (19. – 20. 2.)
  • Střechy, Stavba v Ostravě (25. - 26. 2.)
  • Stavotech v Olomouci (31. 3. - 1. 4.)
  • Bydlení na Zahradě Čech v Litoměřicích (6. - 7. 4.)
  • Hobby podzim v Českých Budějovicích (29. - 30. 9.)
  • Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně (3. - 4. 10.)

Šest vítězných dvojic z těchto regionálních soutěží postoupí do finále, které se uskuteční v rámci Schola Pragensis v Praze ve dnech 24. – 25. listopadu.

Firma Schell letos do soutěže ze svého výrobního programu poskytuje rohové ventily Comfort, nezámrzný venkovní ventil Polar II i podomítkový splachovač pisoáru Compact II Edition.


Proč této soutěži věnuje české zastoupení firmy Schell každoročně takovou pozornost?

„Víme, že v učňovské mládeži je budoucnost instalatérského řemesla, které nikdy nevymizí. Proto jí nabízíme to nejlepší. Je dobře, když se naučí pracovat s takovými materiály a výrobky jako je např. nezámrzný ventil Schell Polar II,“ vysvětluje Aleš Řezáč, obchodní manažer Schell pro Českou republiku.

Více informací o firmě Schell Vám poskytne: Ing. Aleš Řezáč, tel.: +420 602 754 712


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama