Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová brožura hospodaření s dešťovou vodou

Společnost Nicoll Česká republika pro Vás připravila brožuru Hospodaření s dešťovou vodou, ve které můžete najít informace o vsakování, retenci a využívání dešťové vody a s nimi související produkty.

Naleznete v ní kompletní přehled výrobků pro hospodaření s dešťovou vodou dodávaných na trh společností Nicoll Česká republika od vsakovacích bloků a tunelů Garantia, šachtový systém Vario až po nádrže na dešťovou vodu Garantia, včetně veškerého příslušenství. Jsou zde uvedena objednací čísla, technické parametry, montážní instrukce a informace o výhodách jednotlivých produktů. Kromě přehledu výrobků zde najdete také přehled legislativy, kterou se hospodaření se srážkovými vodami řídí v České republice, a informace o projektování a dimenzování vsakovacích a retenčních objektů a podzemních akumulačních nádrží a ukázky referenčních objektů.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama