Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové webové rozhraní pro instalatéry

Společnost Grundfos představuje projekt "Grundfos pro instalatéry", jehož cílem je zajistit rychlý přístup k důležitým informacím, které jsou pohodlně k dispozici na jednom místě.

Najdete zde Grundfos Ecademy, online nástroje, produkty, novinky i kontakty. Grundfos pro instalatéry bude neustále rozvíjen a aktualizován. Připojením získáte přístup k tématům o produktech Grundfos. Svůj čas ušetříte také při další instalaci díky užitečným nástrojům a aplikacím, které byly navrženy, aby pomáhaly a usnadňovaly práci instalatérům kdykoliv je třeba. Grundfos GO - dálkové ovládání komunikuje přímo s čerpadlem a šetří Váš čas. Grundfos Product Center je online nástroj, díky němuž máte okamžitý přístup k technickým specifikacím, křivkám, náhradním dílům, dokumentaci atd. Prostřednictvím jednoduchého výběru najdete ideální čerpadlo pro Vaši aplikaci kdykoliv během malé chvilky.

Pokud se zúčastníte průzkumu „Názor instalatéra“, společnost Grundfos Vám zašle jeho výsledky a získáte tak možnost dozvědět se více o tomto oboru podnikání a o výzvách, se kterými se instalatéři střetávají každý den při své práci.

Grundfos pro instalatéry
Grundfos pro instalatéry

Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama