Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Minimalizujte plýtvání vodou s novým snímačem tlaku KAMSTRUP

Právě uvádíme na trh nový snímač tlaku, díky kterému získáte nástroj k prodloužení životnosti potrubí v distribuční síti, snížíte si spotřebu energie, snížíte počet možných prasklin potrubí a úniků vody společně s minimalizací plýtvání s vodou.

Zároveň díky neustálému sledování tlaku vody v potrubí na strategických místech sítě získáte možnost zajištění dodávky správného tlaku každému jednotlivému spotřebiteli.

Komunikace

Snímač tlaku Kamstrup obsahuje stejnou rádiovou technologii jako vodoměry Kamstrup. Data jsou přenášena pomocí sítě READy společně s údaji o spotřebě z dalších měřičů dodavatele. Všechna data jsou nepřetržitě dostupná v softwaru READy Manager k dalšímu zpracování a analýze.

Přenos dat může probíhat až v 5minutových intervalech, aby bylo zajištěno dostatečné množství dat pro podporu trvalé optimalizace a odstraňování problémů.

Dlouhá životnost

Manometr je napájen interními bateriemi, takže může být nainstalován kdekoli v distribuční síti - i když není k dispozici napájení z elektrické sítě.

Životnost baterií je až 6 let a lze je vyměnit a prodloužit tak životnost manometru.

Instalace ve vodovodní soustavě vyžaduje odolný a trvanlivý produkt. Snímač tlaku Kamstrup je tedy konstruován jako vakuová komora vyrobená z kompozitního materiálu, takže je zcela vodotěsný (IP68) – dokonce i při výměně baterií.


Kamstrup A/S
logo Kamstrup A/S

Přímé zastoupení dánské společnosti Kamstrup A/S - výrobce měřičů energií. Dodáváme ultrazvukové měřiče tepla, chladu a vodoměry. Rovněž nabízíme komplexní systémy dálkových odečtů a zpracování naměřených dat.

 
 
Reklama