Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Voda je život a tak si ji važme

Přeji vám pěkné svátky a posílám poděkování za zájem o českou vodu. Roste povědomí lidí o tom, co je třeba napravit, abychom vrátili vodu zpět do rukou měst a obcí.


Chci Vám moc poděkovat za zájem, za pomoc a za spolupráci při šíření informací o vodě a chci Vám také popřát pěkné vánoce a do nového roku zdraví, spokojenost a radost z velkých i malých věcí.

Současně mám pro vás dárek a ukážu Vám, kde všude můžete vy a vaši přátelé nalézt informace, rady a vysvětlení ke všemu, co se týká dění kolem vody v ČR v rámci projektu PRAVDA O VODĚ.


Ing. Radek Novotný, autor projektu PRAVDA O VODĚ

V roce 2015 jsem při obraně vody došel, i díky podpoře lidí jako jste vy, až k vítězství u Ústavního soudu, které vede k prvnímu příkladu odinstalování zahraničního koncernu z okresní vodárny.

Přispíváte tím, že informace šíříte a sdílíte a proto roste povědomí lidí o tom, co je třeba napravit, abychom vrátili vodu zpět do rukou měst a obcí a Trautenberkové, kteří se nastěhovali mezi nás a vodou, byli odeslání tam odkud přišli.

Cena vody pro rok 2016

Portál www.pravdaovode.cz, kde lidé přichází pro informace a důkazy o vodě, o dění ve vodárnách, o cenách vody v regionech, o stavu vodáren i o tom, co dělat pro nápravu na jednom místě má 25.127 aktivních uživatelů.

Blog o vodě na IDNES

77.249 čtenářů na blogu o vodě, kteří čtou, sledují a dál šíří mé články o vodě a potřeby nápravy a jednání v zájmu lidí.

Videa o vodě na YOU TUBE

180.661 lidí shlédlo videa, která vysvětlují, jak to ve vodě funguje a jak to fungovat může, když lidé táhnou za jeden provaz a používají rozum.


S přáním krásných předvánočních dnů a všeho dobrého v novém roce 2016
Dárek pro vás a pro každého, komu ho budete chtít poslat dál:
E-book: Trautenberk se vrátil

Ing. Radek Novotný, autor projektu PRAVDA O VODĚ
Kontakt: Tel.: +420 7754 774 680, E-mail: rn@cccfm.cz

 
 
Reklama