Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na Aquatech Amsterdam 2015

Na začátku listopadu proběhne v Amsterdamu jedna z nejvýznamnějších evropských akcí na poli vodního průmyslu a hospodářství, výstava Aquatech Amsterdam 2015.

Tento rok zde můžete navštívit více než 800 vystavovatelů z celého světa. Součástí této rozsáhlé akce bude například panel Industrial User Experience, na kterém najdou koncoví průmysloví zákazníci nezbytnou podporu a konzultaci k nalezení optimálních řešení svých požadavků, dále prezentační prostor AquaStages, který bude centrem přednášek, workshopů a seminářů sloužících k prezentaci a sdílení současných poznatků a zkušeností, nebo program organizace Youth Water Professionals zaměřující se na profesionální vzdělávání studentů a mladých začínajících pracovníků a jejich snazší integraci do odborné sféry.

Vyvrcholením je tradiční Aquatech Innovation Award, která ocení ty nejvýraznější pokroky v několika odborných kategoriích vodní problematiky a je zároveň vynikajícím přehledem současných inovací na tomto poli technologií.

Výstava Aquatech Amsterdam 2015 je tak jednou z nejdůležitějších akcí roku pro ty, kteří sledují vývoj v oboru vodního průmyslu a hospodářství a kteří se zajímají o aktuální trendy a inovace.

 
 
Reklama