Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Snadná výměna ohřívače vody díky nové technologii závěsu

Ten, kdo někdy vybíral nový ohřívač vody, ví, že nejde jen o velikost a cenu, ale o spoustu dalších aspektů, na které je třeba brát zřetel. A některé se dokonce projeví až při instalaci.

Třeba, když menší bojler nahradí větší, který nesedí do původního závěsu. S řešením přichází největší český výrobce ohřívačů vody společnost Družstevní závody Dražice, která vyvinula nový univerzální závěs pro elektrické bojlery.

Nový závěs dokáže pokrýt různé rozteče šroubů pro zavěšení bojlerů do zdi. Lze ho použít pro starší i nové typy ohřívačů vody z Dražic, ale také pro modely jiných výrobců. Užitečný je zejména z hlediska snadné výměny bojleru. Díky němu není nutné zasahovat do stávajícího upevnění, rozvodů vody ani elektřiny. Není potřeba vybourávat staré kotvení a navrtávat novou rozteč. Univerzální závěs lze snadno upravit do požadovaného rozměru a zavěsit na něj nový bojler. Navíc eliminací tepelných mostů mezi nádobou a vnějším pláštěm snižuje tepelné ztráty ohřívače vody.


Nový závěs ohřívačů vody s volitelnými upínacími rozměry
DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.
logo DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.

Značka DZ Dražice, která existuje již od roku 1956, je Vaší zárukou kvality, výkonu a hodnoty ohřívače vody. Základem filosofie společnosti DZ Dražice je spokojenost zákazníků s našimi ohřívači vody. Právě tato spokojenost patří mezi hlavní důvody věrnosti ...

 
 
Reklama