Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka z Dražic: Úsporný ohřívač vody OKHE SMART

Energeticky úsporná třída B, to je v oblasti elektrických ohřívačů vody opravdový unikát. OKHE SMART se pyšní jednak tou, ale také inteligencí.

Je prvním ve své třídě na českém trhu, jenž může být dálkově řízený pomocí aplikace v chytrém telefonu či tabletu. Bojler vyrábí největší český výrobce ohřívačů vody Družstevní závody Dražice.

U v pořadí třetí generace bojleru OKHE SMART vylepšením prošla ovládací elektronika, která nyní obsahuje nejmodernější komponenty, např. Bluetooth nebo spolehlivější vestavěný detektor HDO. Díky němu bojler automaticky pozná, kdy se má zapnout na zákazníkův tarif s nízkou sazbou. Změnu zaznamenal také v designu ovládacího panelu a má spolehlivější a chytřejší řídící elektroniku. Vyroben je z ekologických materiálů a díky tomu, že dokáže předvídat spotřebu vody a efektivně ji ohřívat, může ušetřit 15 % ročních nákladů. Návratnost investice do nového ohřívače je pak kratší než dva roky, přičemž za 10 let provozu přinese úsporu více než 17 tisíc korun.


NIBE ENERGY SYSTEMS CZ
Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.
logo NIBE ENERGY SYSTEMS CZDružstevní závody Dražice - strojírna s.r.o.

Divize NIBE ENERGY SYSTEMS zastoupená společností DZ Dražice. V nabídce NIBE jsou tepelná čerpadla všech typů. Venkovní jednotky vzduch-voda využívající venkovní vzduch a jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a efektivně pracují až do teploty -25 °C. ...

 
 
Reklama