Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Mnohostranné možnosti umístění van Kaldewei Meisterstücke

Rok po úspěšném uvedení van Kaldewei Meisterstücke na trh se již vícekrát oceněná řada výrobků rozšiřuje o koupací vany s dvoustranným a třístranným bezešvým smaltovaným panelem.

Při jejich vývoji odpověděl Kaldewei na požadavky pro větší flexibilitu a mnohotvárnost montážních situací k stěně nebo do rohu.

Kaldewei Meisterstücke jsou synonymem nové generace vysoce kvalitních designových koupacích van a umyvadel ze smaltované oceli Kaldewei. Smaltované panely ze stejného materiálu a beze spár povyšují Meisterstücke na jedinečné objekty moderní koupelnové kultury.

Odborní návrháři a stavebníci kladou velký důraz na individualitu a flexibilitu. Jestliže již volně stojící Kaldewei Meisterstücke nabízejí nejlepší předpoklady k tomu, aby rozhodujícím způsobem ovlivnily atmosféru koupelny, pak lze nyní Meisterstück Conoduo a Meisterstück Centro Duo díky dvoustrannému nebo třístrannému panelu dokonale použít také pro montáž na zeď nebo do rohu. Tyto další možnosti realizace koupelen již přesvědčily exkluzivní 5hvězdičkový hotel Schloss Elmau, ve kterém byly kromě jiného použity vany Meisterstücke Centro Duo s dvoustranným panelem.

Kaldewei Meisterstücke vana umyvadlo sprcha vanička
Kaldewei Meisterstücke

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama