Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Montážní videa AZP Brno s.r.o.

Nová videa ukazují montáž a změnu nastavení pisoáru s automatickým IQ splachovačem, čištění elektromagnetického ventilu a montáž žetonového sprchového automatu, často využívaného v kempech a na koupalištích.

Aktualitou na webových stránkách AZP Brno s.r.o. jsou nová montážní videa, která pomohou v instalaci našich výrobků nejen zkušeným montážníkům a instalatérům, ale i běžným provozovatelům sociálních a dalších zařízení v průmyslu, gastroprovozech, hotelích, administrativních budovách, školách, wellness a fitness centrech, na koupalištích, v aquaparcích, bazénech a kempech.

Celkem 5 videí ve 3 jazykových verzích názorně předvádí montáž a servis nejoblíbenějších produktů naší výroby:

  • čištění elektromagnetického ventilu (elektromagnetické ventily)
  • montáž pisoáru s automatickým IQ splachovačem (automatické pisoáry)
  • změna nastavení pisoáru s IQ splachovačem (automatické pisoáry)
  • montáž žetonového sprchového automatu (žetonové automaty)
  • nastavení sprchy magnetem (automatické sprchové baterie)
VIDEA

Textové montážní návody jsou na webových stránkách ve formátu .pdf umístěny vždy pod konkrétními výrobky, kde si je můžete stáhnout a vytisknout.

V případě nesprávné funkčnosti či závady na výrobku navštivte sekci "Možné závady a jejich odstranění". Naleznete zde nejčastější dotazy a návody, jak si s konkrétními závadami poradit.


AZP Brno s.r.o.
logo AZP Brno s.r.o.

Výrobce nerezového (i antivandal) a bezdotykového sanitárního zařízení, senzorové baterie, automatické pisoáry, bezdotykové sprchy. Nerezové podlahové žlaby, umyvadla, dřezy, umývací žlaby, výlevky, nerezové záchody a pisoáry. Zpoplatnění vstupů, praček, ...

 
 
Reklama