Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EuroClean bude upravovat vodu i pro kapelu QUEEN

Kapela Queen má v plánu k příležitosti 40. výročí uvést na trh pivo s názvem Bohemian Rhapsody. To se má vyrábět v protivínském pivovaru, kde je voda upravována zařízením společnosti EuroClean.

Voda prochází přes tři paralelně zapojené elektrolyzéry do dvou sériově zapojených provzdušňovacích nádrží. Cestou je přímo do potrubí dávkován chlordioxid (ClO2), který je připravován v generátoru chlordioxidu.

Z provzdušňovacích nádrží je provzdušněná voda hnaná přes reaktor a dále protéká čtyřmi pískovými filtry, kde dochází k odloučení železa (Fe) a manganu (Mn).

Ležák plzeňského typu od Queenů má mít výraznou chmelovou chuť a zlatavou barvu. Na etiketě bude motiv z alba A Night at the Opera, který za studií na londýnské umělecké škole Ealing College of Art vytvořil bývalý frontman skupiny Freddie Mercury.

Název piva zvolila kapela kvůli "bohemian" v názvu písně, které odkazuje na Čechy.

Pivo se nejdříve objeví na evropských trzích a teprvé poté ve světě. Balení dvanácti třetinkových lahví údajně vyjde na 31 dolarů (755 korun).

Více na stránkách www.euroclean.cz .

 Na etiketě bude motiv z alba A Night at the Opera, který za studií na londýnské umělecké škole Ealing College of Art vytvořil bývalý frontman skupiny Freddie Mercury. euroclean
Na etiketě bude motiv z alba A Night at the Opera, který za studií na londýnské umělecké škole Ealing College of Art vytvořil bývalý frontman skupiny Freddie Mercury.
 
 
Reklama