Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stylové a hospodárné řešení pro hotelové koupelny

Pět modelových řad nového segmentu umyvadel Kaldewei nabízí flexibilní kombinační možnosti pro hotelové koupelny. Ani při silné zátěži z důvodu neustálého střídání hostů nenajdete po několika letech provozu žádné stopy po používání.

Vhodná umyvadla doplňují smaltované extra ploché sprchové vaničky a koupací vany úspěšné řady výrobků Kaldewei Puro, Cono a Centro, a tak umožňují ztvárnit koupelnu v jednotném designérském slohu, materiálu i barevném provedení. K dostání jsou umyvadla v různých rozměrech v rámci jedné modelové řady a přesvědčují mnohostranností montáže - od zápustných umyvadel přes vestavná, umyvadla na desku s dvěma různými výškami okraje, až po nástěnná umyvadla a volně stojící modely kolekce Meisterstücke.

Vynikající materiálové vlastnosti smaltované oceli Kaldewei i sériově dodávaná úprava Kaldewei Perl-Effekt předurčují umyvadla Kaldewei mimo jiné také k použití v silně frekventovaných veřejných umývárnách hotelů a restaurací. Kromě optických předností září nová umyvadla Kaldewei také svou vynikající hospodárností. Povrch smaltované oceli Kaldewei lze obzvláště rychle a ekologicky vyčistit. Vyznačuje se dlouhou životností a ani při silné zátěži z důvodu neustálého střídání hostů nenajdete po několika letech provozu žádné stopy po používání.

umyvadla Kaldewei Puro, Cono a Centro umyvadla pro hotely
Umyvadlo Cono instalováno na desku
Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama