Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úspora energie s ekologicky šetrnými bateriemi Hansgrohe

Šetrnost k životnímu prostředí se stává standardem moderního životního stylu. Vodovodní baterie Hansgrohe disponující technologiemi CoolStart a EcoSmart Vám zajistí, že ani kapka vody nepadne nazmar a uchrání tak Vaši peněženku před zbytečnými výdaji.

Technologie CoolStart

Ke krátkému mytí rukou často postačí studená voda. U standardních baterií se při středovém nastavení ihned spustí průtokový ohřívač nebo oběhové čerpadlo. U baterií Hansgrohe s technologií CoolStart proudí při středovém nastavení pouze studená voda. Teprve po posunutí páky doleva dojde k příměsi teplé vody. Tím dochází k omezení spotřeby energie a emisí CO2.

Výhody pro Vás
  • Při základním nastavení teče výlučně studená voda, aniž by musel být zapnut průtokový ohřívač, nebo oběhové čerpadlo
  • Vysoký potenciál úspory vody a energie pro Vaši domácnost

Technologie EcoSmart

Běžná umyvadlová baterie spotřebuje přibližně 13 litrů vody za minutu. Díky EcoSmart technologii je spotřeba vody ve všech umyvadlových bateriích redukována až o 60 procent* na přibližně 5 litrů za minutu. Jak je to možné? Díky příměsi vzduchu a speciálnímu omezovači průtoku. Perlátor EcoSmart je vestavěn do výtoku umyvadlové baterie a obohacuje tak vodu o vzduch. Výsledkem je nasycený plný vodní proud. Přesný "O-kroužek“ reaguje automaticky na nejrůznější tlak vody a mění svůj tvar. Omezuje průtok a šetří tak stále pitnou vodu.
* bez EcoSmart: 13 litrů za minutu při 0,3 MPa (3 bar)

Spočítejte si svoji roční úsporu vody a energie online pomocí kalkulátoru úspor.


Hansgrohe CS s.r.o.
logo Hansgrohe CS s.r.o.

Vysoce kvalitní vybavení do koupelen a kuchyní od značek hansgrohe a Axor. Nadčasový design a nejmodernější technologie pro umyvadlové, sprchové, vanové a kuchyňské baterie, sprchy a sprchové doplňky. Nechejte se inspirovat a podpořit trendy a kreativními ...

 
 
Reklama