Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový katalog kompletačních výrobků Nicoll

Připravili jsme pro Vás nový přehledný katalog kompletačních výrobků, v němž naleznete náš kompletní sortiment v oblasti sanity, popisy produktů, rozměry a objednací čísla.

Katalog je v elektornické podobě k dispozici na webových stránkách a v tištěné podobě si ho můžete vyžádat od našich produktových manažerů či v sídle naší společnosti.

Mezi hlavní novinky v dnešním roce v oblasti sanity, které jsou v katalogu zařazeny patří kompletní řada sifonů s vlisovaným těsněním - dřezové sifony Easyphon, vanové Easybain a sifony pro sprchové vaničky Turboflow jsou vyráběny unikátní technologií společného vstřikování. Tělo sifonu z polypropylenu i těsnění jsou vstřikovány současně. To zabraňuje chybnému usazení těsnění či jeho posunutí a zajišťuje tak 100% těsnost.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama