Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výhody díky smaltovaným extra plochým sprchovým vaničkám Kaldewei

Poptávka stavebníků a realizačních firem po sprchách v úrovni podlahy je u rekonstrukcí koupelen obrovská, a to se stále rostoucím potenciálem do budoucna.

V prostředí silně konkurenčního trhu musí odborníci na sanitární vybavení přesvědčit své zákazníky o optimálním řešení. Jde především o dlouhodobou spokojenost zadavatele zakázky s ohledem na komfort, snadnou údržbu a stavební bezpečnost.

Kromě 30leté záruky jsou dalšími argumenty, které mluví pro použití smaltovaných extra plochých sprchových vaniček, dlouhá životnost, estetičnost, komfort, maximální hygiena, stavební bezpečnost a snadné čištění. Díky velkému počtu modelů, rozměrů a barev se Kaldewei daří vyhovovat přáním zákazníků a v oblasti sprch v úrovni podlahy jim nabízet řešení šitá na míru. Dalším důvodem, který nahrává smaltovaným sprchovým vaničkám, je jejich snadná a bezpečná montáž. Díky instalačním systémům Kaldewei je montáž s ohledem na normy protihlukové ochrany, odtokový výkon a výšku vody v přepadu velmi snadná a hotová jen v několika málo krocích.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama