Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

XI. ročník celorepublikové soutěže ,,Vědomostní olympiáda 2014-2015“

Odborná garance soutěže je pod patronací prezidenta CTI ČR Bohuslava Hamroziho dále 1. viceprezidenta CTI ČR a Ing. Jakuba Vrány, PhDr.

Olympiáda je pořádána Cechem topenářů a instalatérů České republiky a doporučené MŠMT ČR pod záštitou Asociací krajů České republiky a Hospodářskou komorou České republiky.

Do soutěže se přihlásilo 40 škol z 13 krajů ČR, na učilištích proběhlo základní kolo v rámci jednotlivých přihlášených SOU. Do krajské soutěže postoupilo 103 žáků.

Krajská kola probíhají elektronicky centrálně z CTI ČR formou testů z 60ti vybraných otázek - soutěžní otázky (studijní materiál) vychází ze znalostí probraného učiva dle osnov a jsou zpracovány ve vydané publikaci CTI ČR pod názvem Souhrn otázek a odpovědí pro instalatéry I. II. a částečně III. ročník SOŠ a SOU.

Souhrn otázek a odpovědí pro instalatéry - I. část

Souhrn otázek a odpovědí pro instalatéry - II. část

Souhrn otázek a odpovědí pro instalatéry - III. část

Vítězům krajských kol - deseti nejlepším žákům budou předány ceny od hlavního partnera společnosti Kermi, s.r.o., generálního mediálního partnera TZB info, Veletrhy Brno, a.s., společnosti E S L, a.s., CTI ČR., a dalších partnerů dne 27.5.2015 v sídle členské společnosti Kermi s.r.o, kde se bude konat téhož dne i celorepublikové kolo.

Soutěž bude zakončena slavnostním vyhlášením na Hospodářské komoře České republiky dne 15.6.2015.

Vítězům XI. ročníku celorepublikové soutěže ,,Vědomostní olympiády“ za první až třetí místo budou předány věcné ceny a poháry, pro SOU putovní pohár CTI ČR, který předá prezident Hospodářské komory ČR Ing. Vladimír Dlouhý a prezident CTI ČR Bohuslav Hamrozi, též bude předána cena od generálního mediálního partnera TZB info paní ředitelkou Ing. Dagmar Kopačkovou. K této příležitosti jsou pozváni i zástupci vítězných škol a partneři kteří se budou podílet na uskutečnění celé akce.


Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama