Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odkalovač s novou technologií

Odkalovače mají spolehlivě chránit otopné soustavy před znečištěním a zároveň udržet co možná nejmenší pokles tlaku. Nové odkalovače společnosti Taconova dosahují pomocí speciální technologie I-kroužků vysoký stupeň odloučení i těch nejmenších částic.

Odkalovače TacoVent Pure od společnosti Taconova s technologií I-kroužků nabízejí vysokou úroveň odlučování při minimální ztrátě tlaku.

Kruhová sypká plnicí tělesa zaručují velkou odlučovací plochu při minimálním průtočném odporu. V odkalovačích TacoVent Pure, použitelných k vodorovné i svislé instalaci, klesají odloučené nečistoty a částice do spodní části tělesa, odkud se mohou odvádět vyprazdňovacím ventilem bez přerušení provozu zařízení. Odkalovač TacoVent Pure RH pro vodorovnou vestavbu se nabízí v rozměrech DN 20 až DN 32. Pro vestavbu do svislých (vertikálních) potrubí je v sortimentu též svislé provedení o rozměru DN 20. Odkalovač je rovněž vhodný pro použití v oblastech solárního ohřevu.

Další novinkou v tomto sortimentu je kombinovaný odvzdušňovač s odkalovačem TacoVent Twin RH, který touto technologií současně z průtočného média odstraňuje vzduch a nečistoty.


Taconova Group AG
logo Taconova Group AG

Dovozce techniky Taconova Group AG - hydraulické vyvažovaní, rozdělovače a termoregulace, směšování, separace plynů, měření průtoku, solární ohřev, zónové ventily, kulové servokohouty, předávací stanice na nabíjení zásobníků a přípravu teplé vody.

 
 
Reklama