Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Axor odhalila na veletrhu Fuorisalone 2015 novou vizi nespoutanosti pro průmyslový design

Jde o univerzální základnu baterie, která umožňuje snadné připojení na zakázku vyrobených baterií pouze jednoduchým „zacvaknutím“.

Okouzlující kombinace vysoce kvalitních součástí baterie a jedinečných výtoků byla k vidění od 13. do 17. dubna 2015 ve výstavních prostorách Axor DURINIQUINDICI v milánské Via Durini 15.

Už několik let se značka Axor snaží dosáhnout co největší svobody průmyslového designu. Společně s ECAL, vyhlášenou Univerzitou umění a designu ve švýcarském Lausanne, proto vyvinula koncepční odpověď na tuto otázku. Navíc ještě vyrobila řemeslně propracovaný, ručně foukaný skleněný výtok – Axor WaterDream 2015.

„V Univerzitě ECAL jsme objevili kreativního partnera, který přistupoval k našemu projektu Axor WaterDream s velkým zaujetím a uměleckým duchem,“ vysvětluje Philippe Grohe, vedoucí značky Axor. „Naše technická inovace – nová základna pro baterie – posloužila jako výchozí bod, od něhož se mohli studenti designu odpíchnout při vytváření vlastních výtoků pro vodovodní baterie. Už se moc těšíme, až budeme prezentovat výsledky naší spolupráce příznivcům designu v Miláně.“

Více fotografií


Hansgrohe CS s.r.o.
logo Hansgrohe CS s.r.o.

Vysoce kvalitní vybavení do koupelen a kuchyní od značek hansgrohe a Axor. Nadčasový design a nejmodernější technologie pro umyvadlové, sprchové, vanové a kuchyňské baterie, sprchy a sprchové doplňky. Nechejte se inspirovat a podpořit trendy a kreativními ...

 
 
Reklama