Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Anke Salomon vytvořila pro Kaldewei tři řady výrobků

Kaldewei spolu s Anke Salomon navrhl novou kolekci koupelnového vybavení. Ve svém oboru zkušená designérka z Berlína stojí hned za třemi výrobkovými řadami.

Charakteristickou zvláštností designérky je přirozené a smysly vnímané pojetí tvaru. „Materiál měkce plyne od precizního okraje vany zcela jemně směrem dovnitř,“ popisuje Anke Salomon charakteristickou designovou estetiku. Výsledkem jsou koupací vana Incava, volněstojící Meisterstück Incava a modelová řada Silenio, sestávající z koupací vany a umyvadel.

V rámci produktové řady Kaldewei Silenio lze vzájemně harmonicky kombinovat koupací vanu a umyvadlo. Pro vanu Silenio je charakteristický plochý okraj vysoký pouhých 20 milimetrů a nezvykle malé poloměry rohů. Tyto designové prvky nechávají koupací vanu Silenio opticky splynout s koupelnou. Na přirozený vzhled koupací vany Silenio navazují také sladěná umyvadla Silenio. Kontury pozvolna plynoucí z obou stran směrem dovnitř umyvadla vyúsťují do měkké prohlubně, která je v napínavém kontrastu se strmě se svažující zadní částí umyvadla a velkorysou odkládací plochou.




Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama