Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kalová čerpadla pro dům a zahradu

Nejvhodněníší čas pro pořízení nového výkonného pomocníka na čerpání kalové vody nastal právě teď. Je čas využít naší JARNÍ AKCE, kdy máte možnost si pořídit nové značkové čerpadlo s výraznou slevou.

Vhodný čas a navíc sleva

Ponorná kalová čerpadla Wilo patří již dlouhá léta mezi světovou špičku, nabízíme Vám výber z těch nejlepších dostupných modelů. Konstrukce z nerezového materiálu zaručuje dlouhou trvanlivost a odolnost proti korozi i poškození. Varianta TSW je navíc opatřena zesíleným vnějším pláštěm s vysokou odolností proti mechanickému i chemickému poškození. Čerpadla jsou u všech typů vybavena zabudovanou ochranou motoru. O vypínání v případě poklesu hladiny se postará plovákový spínač a pro připojení k elektrické síti slouží třímetrový pružný kabel.

Každé provedení má své klady

Typy TMW 32/8 a TSW 32/8 jsou navíc osazeny zpětnou klapkou a mají k dispozici i vypínatelnou funkci víření (TWISTER), umožňující dokonalé vyčerpání usazených sedimentů na dně. Při používání čerpadel nedochází k nežádoucímu zápachu, zvířená voda i s usazeninami je hned odváděna z jímky. Velkým kladem je také snadná obsluha a okamžitá instalace bez potřeby držáků nebo jakýchkoli dalších pomocných zařízení. Maximální hloubka ponoru je do tří metrů. Provedení TM 32/7 je o něco jednodušší, ale i tento typ kalového čerpadla odvede dokonale svou práci a podá špičkový výkon.

Neváhejte příliš dlouho a pořiďte si nové kalové čerpadlo včas, dokud “Jarní akce” na Bola.cz trvá!

 
 
Reklama