Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AKCE – kompaktní oční sprcha se sběrnou vaničkou

Oční sprchy by měly být v každé chemické laboratoři i provozu, všude tam, kde může dojít k zasažení osob chemickými látkami nebo prachem.

Stacionární oční sprchy se uplatní všude tam, kde je potřeba pracoviště stále chránit před vznikem nebo zhoršením následků nehody. Jejich výhodou je, že mohou pracovat bez dalšího přidržování, postižený může použít obě ruce pro vymytí očí, zejména pro otevření oka, které je často v křečovitém stahu.

Stacionární sprchy mohou být umístěny na stůl či pracovní desku, nebo jsou montovány na stěnu. Výhodné jsou sprchy se dvěma hlavicemi v úhlu 45° - při montáži na zeď i na stůl mají lepší polohu vzhledem k postiženému, zejména je-li menšího vzrůstu. Pouze sprchy se dvěma hlavicemi mohou zajistit výplach obou očí současně – nemusíte přemýšlet, které oko zachráníte.

Nejprodávanějším typem kompaktní oční sprchy je varianta se 2 sprchovými hlavicemi a s vaničkou. Tuto sprchu firma BangCo dodává ve dvou provedeních, buď s nerezovou vaničkou krytou chemicky odolným polyesterovým práškovým lakováním, nebo celonerezovou. Tyto sprchy mají široce tryskající sprchové hlavice s tryskovými deskami odolnými proti zanášení. Před poraněním chrání postiženého gumové chráničky, krytky proti prachu s odklapávacím mechanismem chrání sprchu před znečištěním. Sprchy mají nerezový kulový ventil, který se sám neuzavírá, sprcha se spouští pákou s velkým nápisem PUSH a s fotoluminiscenční vrstvou s dlouhým dosvitem. Tuto sprchu BRU 300 085 v provedení s nerezovou vaničkou můžete nyní zakoupit v našem e-shopu za mimořádnou akční cenu 6 250 Kč + DPH, celonerezovou variantu BRU 300 095 za 8 970 Kč + DPH. Akce trvá do 31. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob.

 
 
Reklama