Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce na čerpací techniku DAB pumps 2015

Akce na čerpací techniku od výrobce DAB pumps je rozšířena o několik novinek, které na český a slovenský trh dodává společnost IVAR CS, spol. s.r.o.

Ke každé elektronické domácí vodárně DAB.E.SYBOX dostanete tričko DAKAR zdarma + slosovatelný kupón do soutěže o hodnotné ceny. Příslušenství vodárny jsme doplnili o DAB.E.SYLINK – rozšiřovací modul pro bezdrátovou komunikaci. Dále o posilovací E.SYTWIN, která se skládá ze 2 E.SYBOX.

Nabídku samonasávacích čerpadel jsme rozšířili o typ zahradního čerpadla řady DAB.GARDENJET-COM s rukojetí, vypínačem a přívodním kabelem.

Dále ponorná čerpadla řady DAB.S4C a řady DAB.DIVER a příslušenství pro ponorná čerpadla DAB.ESC PLUS – ochranný systém a IVAR.ZÁVĚSNÉ ZAŘÍZENÍ.

Přidali jsme nový typ kalového boxu pro WC a další zařizovací předměty DAB.GENIX, který je určen pro náročnější provoz.

Akce na čerpací techniku DAB 2015 začíná 2. 3. 2015 a platí do 30. 11. 2015.
LETÁK AKCE - CZ (pdf)
LETÁK AKCE - SK (pdf)


podmínky soutěže IVAR - CZ

SOUTĚŽ V RÁMCI AKCE DAB

Soutěž trvá po dobu trvání Akce DAB a to od 3. 3. 2015 do 27. 11. 2015, přičemž losování o jednotlivé ceny probíhá dle harmonogramu níže (seznam cen).

Ke každé zakoupené elektronické domácí vodárně E.sybox dostane zákazník tričko s motivem rallye DAKAR a slosovatelný kupón do soutěže.

podmínky soutěže pro SK (pdf)


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...

 
 
Reklama