Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

REHAU na veletrhu ISH 2015

Na veletrhu ISH 2015 bude ve fokusu firmy REHAU bezpečnost a ve třech tematických celcích představí hodně novinek a ověřených řešení.

Od 10. do 14. března 2015 otevře své brány opět prestižní veletrh ISH, aby představil odborníkům novinky z oblasti technického zařízení budov, klimatizační techniky a obnovitelných zdrojů energií. Firma REHAU je taky samozřejmě opět u toho a letos pod mottem „Vaše sázka na jistotu“. Protože jistota a bezpečnost jsou středobodem aktivit systémového dodavatele REHAU – a platí to pro samotné systémy, plánování, zpracování, provoz i servisní služby.

Na dvou podlažích o rozloze 560 metrů čtverečných představí firma REHAU odborníkům velké množství novinek. V centru pozorností jsou letos tři tematické oblasti, které budou představovány v pravidelném půlhodinovém rytmu. Prvním tématem bude univerzální systém RAUTITAN a odhlučněná domovní kanalizace RAUPIAO Plus. Naleznete zde i pokusnou laboratoř, kde budou probíhat tvrdé zkoušky trubek RAUPIANO a spojovací technika bude podrobena extrémnímu zatížení. V druhém tematickém okruhu se budeme věnovat systémům plošného vytápění a chlazení, kde Vám představíme hlavně nový systém pokládky. Ale i ověřené systémy a oceněná rodina regulací NEA nepřijdou zkrátka a mohou se pochlubit novinkami.

Třetí a poslední téma je věnováno montáži. Zde se může odborná veřejnost přesvědčit o nenáročnosti montáži u teplovodních a geotermálních systémů firmy REHAU. Můžete naživo vidět stlačování PE-Xa trubek pod tlakem nebo se přesvědčit o velké variabilitě nových REHAU modulových rozdělovačů. Tato tři témata budou doplněna ještě o dva montážní pulty, na kterých Vám nejen předvedeme rychlou a jednoduchou spojovací techniku pomocí násuvné objímky a novinky z programu nářadí RAUTOOL, ale můžete si je tam i osobně vyzkoušet.

Samozřejmě obdrží návštěvníci i informace k rozsáhlým servisním službám firmy REHAU, jako je podpora pro architekty při projektování, projektanty i řemeslníky. Kromě jiného očekáváme i vysokou návštěvnost zájemců ze zahraničí i zákazníků, na které čeká zajímavý výběr z velkého množství novinek a systémových řešení specifických pro jednotlivé země.

Tuto zajímavou expozici naleznete v hale 6.0, stánek C61.


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama